Service 24/7     057 21 69 31

Uw specialist voor
grootkeukens, koeltechniek en HVAC

Nood aan een maatoplossing op het vlak van koudetechniek, proceskoeling, airconditioning of luchtbehandeling? Is uw horecazaak, onderneming of instelling toe aan een professionele, energiezuinige en efficiënte keukenuitrusting?

Wij hanteren een op-en-top professionele approach binnen al onze actiedomeinen.

Al het studiewerk, de productie en de montage gebeuren volledig in eigen beheer.

Win een nieuwe barkoeling met jouw oude koeling!
Het verbaast ons niets dat een koeling ontzettend lang mee kan gaan. Maar vaak geldt: hoe ouder de koeling, hoe hoger de energierekening. Wie duurzamer wil ondernemen doet er na jaren van trouwe dienst goed aan om zijn koeling eens te vervangen door een nieuwe energiezuinige koeling.
Daarom is Gamko op zoek naar de alleroudste flessenkoeling van België. Want wij trakteren de horecaondernemer met de alleroudste koeling van België op een volledig nieuwe Gamko-barkoeling t.w.v. € 3000,-. Met de Hollandse kwaliteit van Gamko kun je weer jarenlang vooruit en bespaar je energiekosten door onze nieuwe generatie energiezuinige koelingen.
Dus: heb jij misschien wel de alleroudste flessenkoeling van België in je zaak? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Duik snel onder de bar en check de leeftijd van jouw flessenkoeling op het label. Geef jouw koeling op gamko.com/oudstekoeling  en maak kans op een nieuwe energiezuinige barkoeling die er weer jaren tegenaan kan.
Niet de oudste koeling?
Geen zorgen! Onder alle deelnemers wordt een grote koelingschoonmaak t.w.v. € 1250,- verloot. Deze schoonmaak is inclusief vervanging van verouderde onderdelen en aanvulling van de dranken tot € 500,-.
Inschrijven kan tot 1 oktober 2019.